Projekt Juleglæde 2021 – Tak for denne gang!

I tirsdags, sammen med søde frivillige som Dennis, Linnea, Jan, Mikkel og Maria, fik vi skabt Projekt Juleglæde for 6 år i træk. Vi er alle lykkedes med at bygge eventet op ud fra Heart2Hearts grundprincip.
“Dét nogle har for meget har andre for lidt”
Alt vi har modtaget er naturalie donationer
 
 
28 familier fik i alt julehjælp og grundet de givne omstændigheder deltog halvdelen til vores traditionelle julemiddag, hvor vi denne gang fik besøg af Gustav Andersen Salinas og Gadepræsten Liane og hendes søde hjælper Snerle,  som fortalte en sød julehistorie og om stjernen vi alle tænder for hinanden.
 
Men udover at sende en stor tak til ovenstående, har vi også en række virksomheder/organisationer vi gerne vil sige tak til.
 
Først vil jeg nævne Ajax København som stiller deres klubhus til rådighed, men også alle deres afdelinger, som støtter op med gaver til børnene i familierne. Gustav havde lagt en særlig indsats i at samle ind til vores kurve og havde fået donationer fra hans netværk, herunder Bakken, Salling med flere.
 
Herudover skal der sendes en særlig tak til:
 
 
Herudover en bagerikæde og småkagefabrik, der ikke ønsker navns nævnelse.
 
Vi er alle i teamet bag så yderst taknemmelige for at I har valgt at støtte op om os, så vi sammen kan skænke vores familier der deltog en rigtig glædelig jul og med de ting der er med til forsøde julen.
 
Fra teamet bag Projekt Juleglæde og bestyrelsen i H2H siger vi tusind tak for alles hjælp og donationer og ønsker jer alle en Rigtig Glædelig Jul – 💝2💝
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.