Når vi står sammen kan vi skabe mirakler

Nogle gange kan vi ikke se hvad det er, vi er en del af og hvad det er der står overfor os, men vi kan mærke, at vi er en del af noget og vi høre til. Det er vigtigt for det skaber formål og har vi et formål, har vi en følelse af høre til.

Heart2Heart er bygget op omkring sammenhold, uden sammenhold intet Heart2Heart. Vi ønsker at bringe de menneskelige hjerter i spil og sammen få ting til at ske. 

Ulykken ville en familie i slut december sidste år, at deres gård og alle egendele brændte inde.
De stod tilbage med ingenting.

En hjælpende sjæl igangsatte en indsamling via facebook og som avisartiklen ovenfor fortæller, blev over 40.000 kroner samt en masse ting til indbo indsamlet. Indsamlingen ramte også Heart2Heart som via vores nylige modtagelse af dyner kort før jul, kunne bidrage med disse til familien. 
De har nu fået et nyt formål og liv hos denne familie. 

Heart2Heart er blot et springbræt til at flytte ting imellem os. Vi modtager og giver det videre, skaber cirkulation og forlænger liv i de ting, som ellers ville blive smidt ud. 
Det er en forfærdelig tragisk historie, der har ramt denne familie og opleve hvor lidt, der skal til fra at stå i et “normalt” liv til pludselig, at få alt taget fra dig. Vi er ikke altid herre over det, der rammer os i livet eller hvordan det rammer os, både fysisk som psykisk, men vi er herre over hvordan vi er opmærksomme på hinanden, skaber sammenhold og fællesskab. Nogle gange kan vi ikke se hvad det er, vi er en del af og hvad det er der står overfor os, men vi kan mærke, at vi er en del af noget og vi høre til. Det er vigtigt for det skaber formål og har vi et formål, har vi en følelse af høre til.

Vi mennesker har brug for et formål og et sted at høre til, vi er flok dyr. Det at hjælpe skaber glæde både hos afsender, som hos modtager og giver os en følelse af at høre til og have et formål. 

Denne familie har også mærket at der er nogle i samfundet, der ønsker dem det godt, og denne følelser giver dem håb og kræfter. 

Sammen gør vi en forskel – Sammen får vi mirakler til at ske.

Hjerte til Hjerte – Rigtig god onsdag til dig og dine!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.