Heart2Heart i Rudersdal

Det er ikke mange uger siden at vi afsluttede vores sommerferie tilbud til udsatte børnefamilier fra hele landet, Camp Sommerglæde, men det betyder ikke at vi står stille. 
Heart2Heart har i løbet af 2022 udvidet sine aktiviteter med bl.a. at indtræde som medlem i Frivilligcenter Rudersdal, for at styrke vores virke også lokalt. Vi er allerede godt igang med at drøfte vores muligheder for hvordan nogle af vores eksisterende aktiviteter kan tage form i Rudersdal Kommune, ud fra vores vision og mission, “det nogle har for meget har andre for lidt”.

Som medlem interesserer vi os også for de andre frivillige organisationer i Kommune. Senest den nyere en af slagsen “Donationer til flygtninge i Rudersdal Kommune”, hvor vi allerede har doneret en drengecykel samt en masse PlayStation spil og maskine til dem. 

Vi er glade for vores medlemsskab og ser frem til at udvide vores lokale arbejde i Rudersdal. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *